Over ons

U rijdt, Camper Service Laarbeek zorgt voor de rest!

De klant ontzorgen dat is kort gezegd wat Camper Service Laarbeek voor u kan betekenen. En iets uitgebreider houdt het in dat de deskundige medewerkers de tijd voor u nemen. Tijd voor persoonlijk contact om tot een goed advies en goede dienstverlening te komen. En lukt dat persoonlijke contact niet op de 5 dagen in de week dat het bedrijf geopend is dan kan dat 's avonds of op de 6e dag van de week op afspraak. Omdat de klant koning is. Want dat staat hoog in het vaandel, dat maakt dat klanten klant blijven.

Camper Service Laarbeek onderhoudt en repareert al jaren alle merken campers. U kunt er terecht voor het motorische deel van de camper maar ook voor de opbouw,voor het woongedeelte van de camper. Steeds meer campers zijn voorzien van de meest complexe elektrische en elektronische installaties en de zes medewerkers (drie full time) gaan net zolang door tot de problemen zijn opgelost . De moderne werkplaats is uitgerust met 4 werkplekken waarvan 2 speciaal zijn ingericht voor campers.Er wordt op afspraak gewerkt. Ook inbouw van accessoires en schades worden vakkundig geïnstalleerd en hersteld. Een accessoires shop is er niet. Voordat er een accessoire wordt geïnstalleerd is er in een persoonlijk gesprek in kaart gebracht wat uw wensen zijn, vervolgens wordt het gewenste product besteld en geïnstalleerd.
Maatwerk, naar uw persoonlijke wensen! Het voorkomt onnodige onkosten omdat u precies dàt aanschaft wat in uw situatie de beste oplossing is.

Steeds meer klanten weten Camper Service Laarbeek te vinden. De service, het persoonlijke contact en het gemak dat alles op één adres geregeld kan worden maakt het een bezoek aan Beek en Donk waard.

Camper Service Laarbeek zorgt dat u kunt genieten van uw vrije tijd en uw camper.Onderhoud, reparatie en APK keuringen

- Schade taxatie en reparatie
- Montage van alle accessoires zoals o.a. fietsendragers - airco systemen - cruise control
- Vochtmetingen
- (winter) Banden en uitlijnen
- Camera systemen - Navigatie - A larm systemen

Verder bieden we een uniek pakket aan voor uw Camper onderhoud. Voor een vast bedrag per maand wordt het onderhoud verzorgd, de APK en pechhulp. Dit onder de noemer Auto Onderhoud Plan.
Meer informatie op www.autoonderhoudplan.nl/autobedrijfsaro

Camper Service Laarbeek is onderdeel van Autobedrijf SARO
U vindt ons bedrijf op het industrieterrein in Beek en Donk. Een prachtige locatie is gebleken. Want veel klanten uit heel Nederland nemen, eerst even afslag Beek en Donk om een bezoek aan Camper Service Laarbeek te brengen, alvorens koers te zetten op andere camperbestemmingen. Precies zoals ons bedrijf dat voor ogen heeft: 'U rijdt, wij zorgen voor de rest!'