Camper trekhaak


Camper Service Laarbeek is dé specialist op het gebied van trekhaak montages voor campers. Een camper of kampeerauto is geen standaard voertuig, daarom is er ook geen standaard trekhaak voor deze voertuigen. De trekhaken worden op een andere manier gemonteerd dan bij een personenwagen of bestelbus. Met name door het verlengde chassis, ofwel de ruggengraat, van de camper dienen er aanpassingen te worden verricht.

Trekhaak montage camper
De trekhaakmontage bij een camper of kampeerauto is niet direct ingewikkelder dan bij een auto. Wel bestaat er veel verschil tussen campers. Desondanks kunnen we aan vrijwel iedere camper vakkundig een trekhaak monteren. Bij enkele campers is het noodzakelijk om het chassis te verlengen.

Camper Service Laarbeek verzorgt de complete trekhaakmontage inclusief de eventuele chassisverlenging. Elke camper is namelijk bijzonder en wij maken graag een offerte op maat voor u.  Mail naar campertrekhaken@autobedrijfsaro.nl en vermeld zoveel mogelijk voertuiggegevens van uw camper, dan kunnen wij u namelijk beter en sneller van dienst zijn.

Wij zorgen dan ook dat uw camper wordt voorzien van een kwalitatief goede trekhaak die voldoet aan alle goedkeuringseisen. 

Haal meer uit uw camper
We hebben vaak te maken dat we tegen het maximale gewicht van 3500 kg komen. Hierdoor kunnen we niet alles meenemen op een welverdiende vakantie. Met een trekhaak op uw camper krijgt u nog meer vrijheid om tijdens uw vakantiebestemming de omgeving te verkennen met een ander vervoersmiddel zoals een fiets of scooter. Zo kunt u de trekhaak onder andere inzetten voor:

- het vervoeren van paarden, boten, auto’s of motoren
- het trekken van een aanhangwagen of boottrailer

Wanneer u (elektrische) fietsen wilt vervoeren, kunt u ook een achterdrager op uw camper laten monteren. Bij zware lasten zoals motorfietsen of meerdere fietsen, adviseren we ‘compacte aanhangers’.  Ook halen we de belasting op de achterwand als we een fietsendrager op de trekhaak monteren. Bijkomend voordeel is dat u ook niet zo hoog hoeft te tillen

Afhankelijk van uw wensen, bieden we voor uw camper altijd een passend (trekhaak) oplossing en/of achterdrager.